Logo

Literatura poznání

Matky, synové a milenky

Matky, synové a milenky

Jak vztah s matkou ovlivňuje všechny další vztahy se ženami

Gurian Michael

Ať si to muž uvědomuje, nebo ne, jeho vztah s matkou představuje výchozí model pro všechny další vztahy v jeho životě. Někdy je to jasné na první pohled (zkuste se zeptat jeho manželky), někdy to ale vyjde najevo až při hlubším zkoumání. Více >

Tištěná kniha 295 Kč 369 Kč - 20 %
E-kniha 251 Kč 314 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzeČlánek O autorovi Další informace

O knize

Tato kniha již déle než patnáct let pomáhá mužům pochopit, jak je jejich vztahový život ovlivněn jejich matkou, v dobrém i ve zlém. Mnoho mužů díky ní dokázalo překonat staré vzorce a nahradit je novými, funkčnějšími.

Kniha je cenným zdrojem informací rovněž pro matky a partnerky mužů. Řada praktických cvičení v druhé části knihy umožní čtenáři uvědomit si vliv matky na další vztahy, a pokud je to třeba, přehodnotit jej.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Náhled knihy

Článek

(Revue Archea) Volání na Cestu hrdiny: krajinou vztahů Žijeme v zajímavé době, navíc v té části světa, kde se máme takzvaně „dobře“. Pokud čtete tyto řádky, máte pravděpodobně přístup k pitné vodě, dýcháte relativně čistý vzduch a materiálně se vám v České republice také z globálního hlediska nebude dařit úplně špatně. Pravděpodobně ale také řešíte... Více informací

O autorovi

Gurian Michael

Michael Gurian pracuje jako vztahový a manželský poradce. Vydal třicet dva knih přeložených do dvaceti tří jazyků. Založil Gurian Institut věnující se sociální filosofii a otázce genderu ve vývojové psychologii.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 144×207, 288 stran
Datum vydání: 19. 2. 2019
ISBN: 978-80-271-0415-4

E-kniha

Velikost: 1.28 MB | 2.50 MB | 0.78 MB

Novinky