Logo

Literatura poznání

Ofélie podruhé

Ofélie podruhé

Záchrana já dospívajících dívek

Pipherová Mary

Klasický text o výchově náctiletých dívek. Do českého prostředí přinášíme nové, revidované vydání připravené k 25 letům této již kultovní knihy na trhu. Některé nástrahy a problémy jsou nadčasové, zbylou třetinu knihy Mary Pipherová za pomoci jedné ze svých dcer aktualizovala pro 21. století. Must read pro rodiny, kde vyrůstají náctileté dívky. Více >

Tištěná kniha 424 Kč 499 Kč - 15 %
E-kniha 360 Kč 424 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzeČlánek Další informace

O knize

Klasický text o výchově náctiletých dívek.

Do českého prostředí přinášíme nové, revidované vydání připravené k 25 letům této již kultovní knihy na trhu. Některé nástrahy a problémy jsou nadčasové, zbylou třetinu knihy Mary Pipherová za pomoci jedné ze svých dcer aktualizovala pro 21. století. Must read pro rodiny, kde vyrůstají náctileté dívky.

Při svém prvním vydání v angličtině v roce 1994 obrátila kniha Ofélie podruhé tolik potřebnou pozornost na problémy, kterým musí čelit dospívající dívky.

Kniha se brzy stalo kultovní a pomohla spustit debatu o „toxické společnosti“, jejíž důsledky si tolik odnášejí právě dospívající dívky.

Kniha je cenným zdrojem pro rodiče, učitele i mentory. Obsahuje kapitoly Rodiny, Matky, Otcové, Rozvod, Deprese, Sebepoškozování, Poruchy příjmu potravy, Drogy a alkohol, Sex, Sexuální násilí a Případové studie a zkušenosti z terapeutické praxe.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Článek

Do českého prostředí přinášíme nové, revidované vydání připravené k 25 letům této již kultovní knihy na trhu. Některé nástrahy a problémy jsou nadčasové, zbylou třetinu knihy Mary Pipherová za pomoci jedné ze svých dcer aktualizovala pro 21. století. Must read pro rodiny, kde vyrůstají náctileté dívky. Více informací

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 156×235, 320 stran
Datum vydání: 25. 5. 2022
ISBN: 978-80-271-3211-9

E-kniha

Velikost: 1.92 MB | 2.32 MB | 0.84 MB

Novinky