Logo

Literatura poznání

Paměti tantrika

Paměti tantrika

Mazánek Jiří

Po překladech a filozofických výkladech v několika předchozích knihách se Jiří Mazánek rozhodl napsat o vlastních praktických životních zkušenostech z jógy a tantry. Jiřího životní příběh se vyznačuje nesmírnou upřímností a otevřeností, která se přenáší i do jeho básní. Více >

Tištěná kniha 424 Kč 499 Kč - 15 %
E-kniha 360 Kč 424 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Po překladech a filozofických výkladech v několika předchozích knihách se Jiří Mazánek rozhodl napsat o vlastních praktických životních zkušenostech z jógy a tantry. Kniha takového druhu ještě nevyšla ani u nás, a pokud víme, ani v zahraničí.
Jiřího životní příběh se vyznačuje nesmírnou upřímností a otevřeností, která se přenáší i do jeho básní. V knize popisuje také své mystické zážitky, ale i zklamání v lásce, která je jeho životním krédem. Dále jsou v knize vysvětleny tantrické základy jak filozofické, tak praktické.
V neposlední řadě je text doplněn velkým množstvím osobních fotografií autora a tradičními tantrickými ilustracemi. Pro ty, kteří chtějí praktikovat skutečnou tantru, bude tato kniha vedle pravého učitele nepostradatelnou inspirací.
 

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Náhled knihy

O autorovi

Mazánek Jiří

Narodil se roku 1952 v Pardubicích, kde vystudoval VŠCHT. Od 16 let praktikuje jógu, posléze tantru. Obojí dnes vyučuje se zvláštní specializací na nádajógu. Věnuje se též relaxační, meditační a duchovní hudbě i alikvótnímu a hrdelnímu zpěvu, a to sólově i ve spolupráci s dalšími hudebníky. Je autorem asi 30 CD a několika knih o…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 165×230, 200 stran
Datum vydání: 20. 3. 2024
ISBN: 978-80-271-5335-0

E-kniha

Velikost: 7.97 MB

Novinky