Logo

Literatura poznání

Tajemství krásy Korejek

Tajemství krásy Korejek

Kroky pro zdravou a zářivou pleť

Cho Charlotte, Corell Gemma

Zdravou a zářivou pleť můžeš mít i ty! Zjisti, jak na to jdou Korejky. Více >

Tištěná kniha 254 Kč 299 Kč - 15 %
E-kniha 216 Kč 254 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Článek O autorovi Další informace

O knize

V tomto ilustrovaném průvodci krásnou pletí sdílí Charlotte Cho ze Soko Glam korejská tajemství vedoucí k mladistvě zářící, zdravé pleti. Charlotte tě provede slavnými 10 kroky korejské každodenní rutiny, díky které může i tvoji pleť získat svěží nádech a "no make-up" look.

V posledních letech se Jižní Korea stala epicentrem kosmetických trendů. Trendy jako BB krémy nebo plátýnkové masky pochází ze země, kde se žije a dýchá péčí o pleť. Po staletí souvisí krásná pleť s ideálem krásy a korejské ženy se o pleť začínají starat v raném věku. Soustředí se na prevenci spíše než hašení problémů a jejich zářivou čistou pleť jim závidí ženy z celého světa.

Kosmetička z Kalifornie Charlotte Cho, coby zakladatelka blogu a úspěšné firmy Soko Glam, je jedním z nejvýraznějších hlasů hovořících o korejské péči o pleť. V knížce Korejské tajemství krásy sdílí se čtenáři ta nejdůležitější tajemství vedoucí ke zdravé a zářivé pleti. Seznamuje s 10 kroky péče a dostává se k otázkám denní i noční péče o tvář i celé tělo, vhodných prostředků i postupu jak docílit oblíbeného "no make-up" looku.

Čtenáři se dozví o korejském přístupu "pleť na prvním místě", který sestává z vytvoření dobrých každodenních návyků, dobré obeznámenosti s vlastní pletí a používání efektivních produktů s účinnými přísadami. Péče o pleť není pro Korejce nepříjemná povinnost, ale potěšení a radostný způsob, jak si užít začátek a konec každého dne. 

Charlottiny osobní zkušenosti a rady doplňují obrazové krok-za-krokem tutoriály a vstupy od top korejských dermatologů na témata obvyklých kožních problémů jako tmavé kruhy pod očima, komedony, akné, vrásky a mastná nebo suchá pleť. Na cestovatele čeká kapitola s tipy: výborný insiderský průvodce po nejlepších obchodech, lázních a saunách v Soulu. Kniha Tajemství krásy Korejek seznamuje s praktickými postupy každodenní péče o pleť a může pomoci všem ženám nezávisle na věku a typu pleti podpořit svou skutečnou krásu.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Náhled knihy

Článek

V tomto ilustrovaném průvodci krásnou pletí sdílí Charlotte Cho ze Soko Glam korejská tajemství vedoucí k mladistvě zářící, zdravé pleti. Charlotte tě provede slavnými 10 kroky korejské každodenní rutiny, díky které může i tvoji pleť získat svěží nádech a "no make-up" look. V posledních letech se Jižní Korea stala epicentrem kosmetických trendů. Trendy jako BB... Více informací

O autorovi

Cho Charlotte

Charlotte Cho je expertka přes korejský způsob péče o pleť, profesionální kosmetička a majitelka obchodu s korejskou kosmetikou Soko Glam. Vyrostla v Kalifornii a po vysoké škole se přestěhovala do Soulu, kde pronikla do tajů korejského životního stylu. Její rady citují periodika jako The New York Times, Vogue, Elle nebo Marie Claire. 

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 144×207, 208 stran
Datum vydání: 6. 9. 2019
ISBN: 978-80-247-4175-8

E-kniha

Velikost: 5.26 MB | 15.71 MB | 5.06 MB

Novinky