Logo

Literatura poznání

Malá bojovnice

Malá bojovnice

Adamsová Jennifer, Lemniscatesová Carme

Povzbuzení pro všechny malé i velké holky Více >

E-kniha 144 Kč 169 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Malá bojovnice je silná a přitom milá. Kamarádí se se sluncem a s větrem. Stará se o své tělo i duši. Pomáhá ostatním a svět je díky ní lepší.

Každý může udělat něco dobrého dnes a tady. Díky promyšlené hře mezi úsporným textem a ilustracemi malí čtenáři vytuší, že každý den je plný příležitostí pro dělání lepšího, milejšího a spravedlivějšího světa. Nemusí jít o velké činy, často i ty nejběžnější každodenní rituály mohou mít velkou sílu. Záleží jen, jak se provedou. 

Inspirací této příjemně zářivě ilustrované knihy byla slavná HeatherAsh Amara, autorka Warrior Goddess Training zabývajícího se povzbuzením sebevědomí a sebeuvědomění žen. V současném boomu povzbuzujících knížek (nejen) pro děti je Malá bojovnice výjimečná svým poselstvím, že skutečná síla a statečnost je v bytí dobrým člověkem.

Jednoduchá knížka s poselstvím, které osloví malé i velké holky.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Náhled knihy

Recenze

MALÁ BOJOVNICE ... Krásná, poetická a něžná knížka jedné malé zrzavé holčičky, která je bojovnicí všedního dne. Na každé straně jednoduché věty, vhodné i pro první čtení nebo pro malé holčičky, které u textu ještě dlouho nevydrží. Na první pohled běžné věty, která ale v podtextu znamenají hodně, pokud je s dětmi rozvinete a budete... Více informací


Zajímá vás lepší svět?  Na blogu Malé radosti se píše, pro koho je vhodná knížka Malá bojovnice. Možná vás to překvapí. Malá bojovnice je kniha chudá do množství slov, ale bohatá do obsahu. Někdy jsou slova zbytečná a veškeré poselství vystihne ilustrace a pár vět.  Malá bojovnice se bude líbit především holčičkám. V první vlně těm slečnám,... Více informací

O autorovi

Adamsová Jennifer

Jennifer Adamsová je autorkou více jak čtyřiceti knih. V sérii BabyLit představuje klasická díla malým dětem, na na sérii My Little Cities spolupracuje s oceňovaným ilustrátorem Gregem Pizzolim.

Lemniscatesová Carme

Carme Lemniscatesová je španělská ilustrátorka a autorka několika vysoce oceňovaných dětských knížek. V roce 2016 získala cenu kritiků v soutěži Serra d´Or za knížku Stromy (Árboles) a v roce 2012 byla oceněna bronzovou medailí za knihu roku magazínem ForeWords Reviews. Za knihu El Jardín Mágico byla v roce 2017 oceněna SCBWI cenou Crystal Kite Award….

Další informace

E-kniha

Velikost: 9.44 MB

Novinky