Logo

Literatura poznání

Srdce a Hlava

Srdce a Hlava

Příběh o přátelství

Singhal Nishi

Srdce a Hlava je kniha, která upozorňuje na výhody bytí teď a tady a souladu rozumu a citu. Je určená těm nejmenším čtenářům i dětem, které ještě vůbec číst neumí. Důležitou zprávu v ní však mohou objevit také jejich rodiče. Více >

Tištěná kniha 288 Kč 339 Kč - 15 %
E-kniha 245 Kč 288 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Recenze Další informace

O knize

Život má být legrace! Ale co když vašim dětem brání přílišné přemýšlení v tom, aby si tu legraci užily?
Pojďme se na to podívat se Srdcem & Hlavou. Jsou to nejlepší přátelé, kteří společně pracují na tom, aby se udrželi v rovnováze. Srdce vnáší radost a lásku do přítomného okamžiku. Hlava dělá to, co je třeba udělat. Jenže co se bude dít, když se naši přátelé na den rozdělí? Tento příběh byl napsán proto, aby nám připomněl, jak moc důležité je naslouchat svému srdci a mít vstřícný přístup ke světu – mimo jiné proto, že nám to do života přináší radost.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Náhled knihy

Recenze

Obrázková kniha vypráví o přátelství a vztahu dvou hlavních hrdinů – robotovi, představujícím hlavu či mysl, a srdíčku, představujícím srdce. Autorka nám v krátkém příběhu ukazuje, jak jsou jejich vztah a spojenectví důležité a že jsou si navzájem užiteční. Na konci knihy najdeme i několik otázek, které nám mohou pomoci při rozhovorech s dětmi. Kniha je určena větším předškolním dětem a dětem na 1. stupni.
- Celá recenze na: www.mravencichuva.cz

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 200×200, 32 stran
Datum vydání: 20. 11. 2023
ISBN: 978-80-247-0950-5

E-kniha

Velikost: 3.66 MB

Novinky