Logo

Literatura poznání

Staň se tou pravou

Staň se tou pravou

Uzdravte svou minulost, změňte vztahové vzorce a vraťte se k sobě

Aiyana Sheleana

V této knize duchovní rádkyně a zakladatelka Rising Woman Sheleana Aiyana nabízí průvodce transformací vztahových vzorců, abyste si mohli začít budovat pevný a láskyplný vztah k sobě samým a ukončili cyklus sebeopouštění. Více >

Tištěná kniha 359 Kč 449 Kč - 20 %
E-kniha 306 Kč 382 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzeČlánek Další informace

O knize

Milostné vztahy mohou náš život prodchnout kouzlem intimity a spojení. Pro mnohé z nás je však toto kouzlo pomíjivé. Pokud vás unavuje narážet stále na ty samé zdi v lásce, přitahování nedostupných nebo vyhýbavých partnerů a opakování vzorců, které vám působí jen bolest, nejste v tom sami. Někde cestou jste se možná naučili obětovat sami sebe, abyste byli milováni.

V této knize duchovní rádkyně a zakladatelka Rising Woman Sheleana Aiyana nabízí průvodce transformací vztahových vzorců, abyste si mohli začít budovat pevný a láskyplný vztah k sobě samým a ukončili cyklus sebeopouštění. Naučíte se:

 
– Konfrontovat své klíčové představy o lásce
– Rozpoznávat červené a zelené signály
– Pracovat na uzdravení vnitřního dítěte
– Vymezovat si sebeutvrzující hranice
– Projevovat se ve vztazích autenticky

S moudrostí získanou léčením vlastních traumat z minulosti a také během let, kdy provázela tisíce žen z celého světa svým mezinárodně uznávaným programem Becoming the One, vás Sheleana učí ztělesňovat kvality a lásku, které hledáte u ostatních. Objevíte, jak se znovu spojit se svým tělem, důvěřovat intuici, používat somatická cvičení k sebeuklidnění ve vypjatých momentech a smířit se s minulostí, abyste uvolnili cestu pro vytvoření zdravé a vědomé lásky.

Touha po lásce je vetkána hluboko v předivu našeho bytí, ale chceme-li vytvořit uspokojivé vztahy s ostatními, musíme se nejdřív dostat do stavu bezvýhradného sebepřijetí. Tato kniha vás vyzývá, abyste našli cestu zpátky k sobě.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Článek

V této knize duchovní rádkyně a zakladatelka Rising Woman Sheleana Aiyana nabízí průvodce transformací vztahových vzorců, abyste si mohli začít budovat pevný a láskyplný vztah k sobě samým a ukončili cyklus sebeopouštění. Více informací

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 152×230, 232 stran
Datum vydání: 27. 10. 2022
ISBN: 978-80-271-3542-4

E-kniha

Velikost: 2.39 MB | 1.66 MB | 0.66 MB

Novinky