Logo

Literatura poznání

Švédské umění dobrého stárnutí

Švédské umění dobrého stárnutí

Rady do života od někoho, kdo (nejspíš) umře dřív než vy

Magnussonová Margareta

Švédské umění dobrého stárnutí nám nabízí cestu, jak se s grácií, nadhledem, humorem a laskavostí k sobě samým připravit na období stárnutí a pomáhá nám lépe pochopit radosti i strasti, které nás mohou v této životní fázi potkat. Více >

Tištěná kniha 297 Kč 349 Kč - 15 %
E-kniha 252 Kč 297 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzeČlánek O autorovi Další informace

O knize

Moudré, vtipné a nanejvýše praktické Švédské umění dobrého stárnutí je citlivou, jemnou a vítanou připomínkou toho, že bez ohledu na náš věk jsou před námi vždy nové, neočekávané a fascinující objevy a zážitky, kterými můžeme dle libosti zaplnit každý další den.

Švédské umění dobrého stárnutí nám ukazuje, jak se připravit na proces stárnutí a pomáhá nám pochopit radosti i strasti, které může toto období přinést. Hlavním poselství je mezi řádky myšlenka, že bychom se měli méně obávat stárnutí i představy smrti. 

Autorčin nový titul volně navazuje na Životní úklid a začíná tam, kde právě první kniha Magnussonové končí. Nezatížení fyzickými ani emocionálními břemeny a zavazadly se tak spolu s ní můžete v její druhé knize snáze začít soustředit na to, jak prožít každý další den smysluplně, užít a vychutnat si ho. Ve nové knize předkládá čtenářům své objevy a rady o stárnutí – některé těžko akceptovatelné, ale mnohé daleko spíše až nečekaně úžasné. 
 

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Náhled knihy

Článek

Švédské umění dobrého stárnutí nám ukazuje, jak se připravit na proces stárnutí a pomáhá nám pochopit radosti i strasti, které může toto období přinést. Zatímco Margareta ve své knize stále doporučuje průběžné zmenšování a odstraňování nepořádku, hlavním poselství je mezi řádky myšlenka, že bychom se měli méně obávat stárnutí, své konečnosti i představy smrti. Ve... Více informací

O autorovi

Magnussonová Margareta

Margaretě Magnussové je, jejími vlastními slovy, něco mezi osmdesáti a stem. Vyklidila několik pozůstalostí. Narodila se ve Švédsku, s manželem žila na různých místech po celém světě. Vystudovala Beckmanovu vyšší odbornou školu designu a své práce vystavovala v galeriích od Hongkongu po Singapur. Má pět dětí a žije ve Stockholmu, obklopená pouze věcmi, které má ráda.

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 130×200, 176 stran
Datum vydání: 31. 3. 2023
ISBN: 978-80-271-3434-2

E-kniha

Velikost: 2.18 MB | 4.71 MB | 0.88 MB

Novinky