Logo

Literatura poznání

Velká kniha o čakrách (nové vydání)

Velká kniha o čakrách (nové vydání)

Anodea Judith

Nové vydání oblíbené Velké knihy o čakrách. Více >

Tištěná kniha 375 Kč 469 Kč - 20 %
E-kniha 319 Kč 399 Kč - 20 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize RecenzeČlánek O autorovi Další informace

O knize

Jak čakry ovlivňují naše partnerské a sexuální vztahy? Jak u našich dětí rozvinout zdravé čakry? To vše a mnohé další se dozvíte v knize uznávané spisovatelky Anodea Judith, která se tomuto tématu věnuje již desítky let.

​Autorka přináší detailní popis jednotlivých čaker a celého systému. Naučíte se s nimi pracovat a posílit každou z nich. V knize najdete vhodná cvičení, meditace a dechová cvičení. Čakry tvoří spojení mezi naší duchovní a fyzickou rovinou a jejich pochopení silně ovlivň uje kvalitu našeho života, náš osobní vývoj a především zdraví.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Článek

Jak čakry ovlivňují naše partnerské a sexuální vztahy? Jak u našich dětí rozvinout zdravé čakry? To vše a mnohé další se dozvíte v knize uznávané spisovatelky Anodea Judith, která se tomuto tématu věnuje již desítky let. Autorka přináší detailní popis jednotlivých čaker a celého systému. Naučíte se s nimi pracovat a posílit každou z nich.... Více informací

O autorovi

Anodea Judith

Anodea Judith je uznávanou autoritou přes čakry, jógu a psychosomatiku. Jejím velkým tématem je zapojení východního systému čaker do našeho západního života. Akademické vzdělání získala v oboru klinické psychologie, na různých úrovních studovala bioenergetiku, mytologii, sociologii, systémovou teorii a mystickou spiritualitu. Její nejslavnější kniha Wheels of Life česky vyšla jako Velká kniha o čakrách.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 167×240, 304 stran
Datum vydání: 10. 2. 2022
ISBN: 978-80-271-3618-6

E-kniha

Velikost: 7.89 MB | 6.72 MB | 9.25 MB

Novinky