Logo

Literatura poznání

Tady a teď

Tady a teď

Kreativní deník a průvodce světem mindfulness

Freyová Alexandra, Tottonová Autumn

Knížku plná zábavných úkolů, které podporují schopnost být v přítomnosti a rozvíjí všímavost a kreativitu. Více >

Je nám líto, ale tato kniha je bohužel vyprodaná
O knize Recenze O autorovi Další informace

O knize

Mindfulness neboli všímavost je schopnost bytí v přítomném okamžiku, soustředění a v důsledku i lepšího porozumění vlastním pocitům.

V knížce najdete přes 80 cvičení, soustředěných na pozorování/zkoumání, rozvoj osobnosti, koncentraci a rozvoj smyslového vnímání. Můžete vyplňovat jednu stránku denně nebo si projít víc cvičení naráz, postupovat od začátku do konce nebo vyplňovat úkoly na přeskáčku. Je to knížka na hraní a přitom nejen na hraní.

Tady a teď je ideální (dárek) proto ty, co o mindfulness ještě neslyšeli a chtěli by trochu potrénovat všímavost a soustředění, ale ocení ji i ti, co už s mindfulness zkušenosti mají. Forma interaktivního deníku doplňuje doposud existující příručky a potěší všechny, kdo si chtějí udělat trochu času pro sebe.

Chcete novinky z Alferie?

No spam guarantee.

Recenze

Balance Centrum: Když mě vydavatelství Grada oslovilo, zda se chci na novou knihu o mindfulness podívat a vyjádřit se k ní, okamžitě jsem souhlasila. Pojetí knihy se mi moc líbilo a možnost přispět mě potěšila. Mám mindfulness moc ráda a aktivně s touto metodou ve své praxi psychologa pracuji a užívám ji i ve svém... Více informací


Kdybych psala knížku, vypadala by asi takhle. Jsem člověk, který potřebuje praktické podněty, které hned vyzkouší v reálu a když cítí výsledky, pokračuje dál. Nějak už nevěřím na zdlouhavé teorie, statistiky, vysvětlování důvodů a výsledky průzkumů. A to platí obzvláště u mindfulness – všímavosti, vědomém životu a pozitivním postoji k životu. A proto jsem si oblíbila knížku Tady a teď hned, jak... Více informací

O autorovi

Freyová Alexandra

Alexandra Freyová a Autumn Tottonová jsou lektorky mindfulness a zakladatelky platformy The Mindfulness Project. Sídlí v centru Londýna a jejich kurzy a pracovní listy pozitivně ovlivňují životy mnoha zaneprázdněných nebo nesoustředěných lidí.

Tottonová Autumn

Alexandra Freyová a Autumn Tottonová jsou lektorky mindfulness a zakladatelky platformy The Mindfulness Project. Sídlí v centru Londýna a jejich kurzy a pracovní listy pozitivně ovlivňují životy mnoha zaneprázdněných nebo nesoustředěných lidí.

Další knihy autora

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 140×198, 192 stran
Datum vydání: 21. 6. 2018
ISBN: 978-80-271-0781-0

Novinky